Betalen

Bij A Lot Of betaal je veilig en online via iDEAL, Bankcontact, Paypal, Creditcard en A Lot Of cadeaubon. We werken samen met Mollie Payments.

iDEAL

Betalen via iDEAL is snel, veilig en eenvoudig. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Banken die gebruik maken van iDEAL zijn: ABN-AMRO, ASN Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Triodos Bank, Bunq, Knab of Van Lanschot Bankiers. Kies je eigen bank en volg de stappen.

Bancontact

Met Bancontact kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen met hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

Paypal

Bij A Lot Of kun je ook veilig en snel betalen met PayPal. Voor het gebruik van Paypal wordt €1,50 inclusief BTW in rekening gebracht. Dit kan zowel met een PayPal rekening als rechtstreeks met een creditcard (een PayPal rekening openen is niet nodig). PayPal biedt naast het waarborgen van de veiligheid van gegevens ook aankoopbescherming. Als de goederen nooit aankomen of niet aan de beschrijving voldoen, biedt PayPal in de meeste gevallen volledige dekking voor uw online aankopen.

Creditcard

A Lot Of biedt verschillende creditcard betaalopties aan, namelijk VISA, Mastercard en American Express. Voor het betalen met creditcard wordt €X,XX inclusief BTW in rekening gebracht. Deze betalingen worden verwerkt in de beveiligde omgeving van onze payment provider Mollie. Een betaling met creditcard wordt direct verwerkt. Wij ontvangen online een bevestiging zodat een snelle levering mogelijk is. CHECK Let wel; voor een betaling via creditcard, dient het verzendadres van de geplaatste order overeen te komen met de adresgegevens van de gebruikte creditcard. Dit om onrechtmatigheden met credit cards te voorkomen. Mocht uw betaling niet automatisch worden geaccepteerd door onze payment provider, dan zullen wij u een mailtje sturen voor extra informatie.

A Lot Of cadeaubon

Heb je een cadeaubon van A Lot Of gekregen? Dan kun je hier natuurlijk ook mee betalen door de code in te voeren in het betaalscherm. Maak je de waarde van de cadeaubon niet helemaal op, dan blijft het resterende bedrag staan.