No worries, everything is fair

We are fair

Fair made merken
A Lot Of staat voor eerlijkheid, voor transparantie, voor keuzes maken. De producten in deze webshop zijn fair made en met grote zorg geselecteerd. Goede productieomstandigheden, duurzame materialen, eerlijke handel in de keten. Sterker nog, de merken die wij verkopen hebben een We are fair – overeenkomst getekend en laten zo zien dat zij voldoen aan A Lot Of ‘fair made’ criteria.

Dit betekent dus óók dat wij bepaalde ‘hot’ labels (hoe gaaf deze ook zijn…) níet in onze collectie opnemen, als ze niet transparant kunnen aantonen ‘fair’ te produceren. Jammer (ook voor ons), maar wel eerlijk.

Fair verpakken
Als je bij A Lot Of koopt, krijg je de producten niet in een (onnodig) fancy verpakking. Wij verzenden de bestelling in hergebruikte dozen en eco verzendzakken.

Fair Funding

Ook jij als consument kunt bijdragen aan deze positieve ontwikkeling in de keten van fashion en toys. Join A Lot Of Fair Funding, door bij aankoop van ieder item een klein bedrag (vanaf € 0,50) te doneren. Het hoeft niet, het mag wel. Dare to be fair. Het geld dat we samen in 2020/2021 inzamelen doneren we aan materialendepot Max (Pleegzorg Zuid-Limburg).