Fair Funding

Hoe fair ben jij?

Join A Lot Of Fair Funding…

Je kunt ‘A Lot Of’ zien als een community waar het goed (dus fair) is om bewust te kopen. Dat kan omdat er gelukkig ondernemers zijn, die bewust keuzes maken in hoe zij omgaan met leveranciers, met personeel, met het gebruik van materialen. Ook jij als consument kunt bijdragen aan deze positieve ontwikkeling in de keten van fashion en toys. Join A Lot Of Fair Funding, door bij aankoop van ieder item een klein bedrag (vanaf € 0,50) te doneren. Het hoeft niet, het mag wel. Dare to be fair.

Ieder half jaar krijgt één van de A Lot Of merken de kans om hun favoriete fair project een extra financiële boost te geven. Tot en met juli 2020 is dat het merk ‘A Monday in Copenhagen'.

A Monday In Copenhagen is een super fair Deens label dat staat voor draagbare luxe kleding voor kinderen tussen de 0 en 14 jaar. Zij hebben gekozen voor ‘Plastic Change’, een wereldwijd project met de missie om plasticvervuiling te bestrijden. Check https://plasticchange.org. Doneer jij mee? Dat kan door bij jouw aankopen in deze webshop een extra bedrag te doneren voor ‘Plastic Change’. Join A Lot Of Fair Funding. Elk bedrag is welkom. Dare to be fair.