FAQ

Wat zijn de voordelen van een account bij A Lot Of?

Een account bij A Lot Of heeft veel voordelen:

- je kunt snel en eenvoudig bestellen, omdat al je gegevens worden bewaard

- je kunt een wishlist maken

- je kunt je bestelhistorie bekijken

- je krijgt altijd als eerste nieuws en acties in je mailbox

- je gegevens zijn veilig en worden alleen door A Lot Of gebruikt

Hier kun je een persoonlijk account aanmaken.

Heb je al een account? Dan kun je hier inloggen

Hoe weet ik of ik de juiste kledingmaat kies?

Per merk hebben we een maattabel toegevoegd bij de producten. En we meten altijd graag een bepaald artikel in een bepaalde maat voor je op. Neem bij vragen of twijfel tijdens het bestellen altijd direct contact met ons op via WhatsApp (+31625447697) of via e-mail (connect@alotof.eu).

Kan ik de producten ‘live’ bekijken?

Op onze webshop A Lot Of proberen we alle artikelen zo goed en gedetailleerd mogelijk in beeld te brengen. Natuurlijk kunnen kleuren op het beeldscherm afwijken van de kleuren in het echt, ieder scherm is weer anders ingesteld. Tijdens openingstijden ben je ook altijd welkom in onze winkel in Maastricht, Burgemeester Cortenstraat 4A3. Neem van tevoren even contact met ons op om niet voor een gesloten deur te staan: via WhatsApp (+31625447697) of via e-mail (connect@alotof.eu).

Wat als een product niet in voorraad is?

Is een bepaald artikel of een bepaalde maat niet op voorraad? Misschien kunnen we dit artikel / deze maat nabestellen voor jou. Neem hier contact over op via WhatsApp (+31625447697) of via e-mail (connect@alotof.eu).

Hoe werkt het betalen met een cadeaubon?

Heb je een cadeaubon van A Lot Of gekregen? Dan kun je hier natuurlijk ook mee betalen door de code in te voeren in het betaalscherm. Maak je de waarde van de cadeaubon niet helemaal op, dan blijft het resterende bedrag staan.

Hoe weet ik of mijn bestelling is gelukt?

Je ontvangt kort na je bestelling een bevestiging van je bestelling. Mocht je deze orderbevestiging niet ontvangen hebben, neem dan gerust contact op met ons via WhatsApp (+31625447697) of via e-mail (connect@alotof.eu)

Kan ik een bestelling annuleren?

Na het plaatsen van je bestelling en het afronden van je betaling, wordt de bestelling onmiddellijk in ons systeem opgenomen en kan die niet meer geannuleerd worden. In enkele uitzonderlijke gevallen is er een korte periode waarin de bestelling alsnog kan worden stopgezet. Daarvoor is het belangrijk dat je zo snel mogelijk contact opneemt met ons via connect@alotof.eu. Vergeet daarbij zeker niet het nummer van je bestelling door te geven.

Waarom betaal ik voor het retourneren?

A Lot Of staat voor eerlijkheid, voor transparantie, voor keuzes maken. Wij streven duurzaamheid na in alle opzichten. Daarom willen wij ook de retourzendingen, met bijbehorende CO2 uitstoot minimaliseren en staan wij in het bestelproces graag voor je klaar: neem contact met ons op over maten, varianten, kleuren, et cetera zodat je meteen de juiste keuze maakt. Dat kan via WhatsApp (+31625447697) of via e-mail (connect@alotof.eu).

Waarom is A Lot OF ‘fair’?

Een paar kenmerken:

  • de producten in deze webshop zijn fair made en met grote zorg geselecteerd. Goede productieomstandigheden, duurzame materialen, eerlijke handel in de keten. De merken die wij online verkopen zijn SA800 en GOTS gecertificeerd.
  • als je bij A Lot Of koopt, krijg je de producten niet in een (onnodig) fancy verpakking. Wij verzenden de bestelling in hergebruikte dozen en eco verzendzakken.
  • A Lot Of stimuleert kleine labels in fashion en toys die duurzaamheid nastreven, geen concessies doen en het daardoor niet altijd even gemakkelijk hebben.

Hoe werkt ‘Join A Lot Of Fair Funding’

Je kunt ‘A Lot Of’ zien als een community waar het goed (fair 😊) is om bewust te kopen. Dat kan omdat er gelukkig ondernemers zijn, die bewust keuzes maken in hoe zij omgaan met leveranciers, met personeel, met het gebruik van materialen. Ook jij als consument kunt bijdragen aan deze positieve ontwikkeling in de keten van fashion en toys. Join A Lot Of Fair Funding, door bij aankoop van ieder item een klein bedrag (€ 0,50 of meer) te doneren. Het hoeft niet, het mag wel. Dare to be fair. Het geld dat we samen in 2020- 2021 inzamelen doneren we aan materilendepot Max (Pleegzorg)

Hoe kan ik me aan- en afmelden voor de mailing?

  • Je kunt een mailtje sturen naar connect@alotof.eu om je in- of uit te schrijven voor de nieuwsbrief

Ik heb een vraag die hier niet wordt beantwoord

Voor al je vragen kun je contact opnemen met A Lot Of via WhatsApp (+31625447697) of via e-mail (connect@alotof.eu).

Ik heb een klacht

Alle onze producten zijn met zorg geselecteerd. Mocht de kwaliteit van bepaalde producten niet kloppen, dan horen we dit graag. Binnen 14 dagen kunnen alle artikelen geruild of geretourneerd worden, ongeacht de reden (tijdens de sale is de retourtermijn 8 dagen na ontvangst van de producten). Mocht je na deze termijn een klacht hebben neem dan ook contact met ons op. Gebreken die ontstaan zijn als gevolg van normale slijtage of door toedoen van de klant worden niet vergoed. Voor al je vragen kun je contact opnemen met A Lot Of via WhatsApp (+31625447697) of via e-mail (connect@alotof.eu).