Privacyverklaring

A Lot Of

Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens. In deze privacyverklaring kun je lezen waar we jouw gegevens voor gebruiken en welke rechten jij hebt met betrekking tot jouw gegevens.

Onze gegevens

Wij zijn A Lot Of. Wij zijn onderdeel van Sjieke Boel gevestigd aan de Burgemeester Cortenstraat 4A3 (6226GV) in Maastricht. Onze website is www.alotof.eu.

Je kunt ons op de volgende manieren bereiken:

E-mail: connect@alotof.eu

Telefoon: +31 (0)6 14838868

Andere belangrijke gegevens:

KvK-nummer: 52041263

Btw-nummer: NL158100682B01

Welke gegevens wij van jou verzamelen

Wij verzamelen de volgende gegevens van jou:

  • NAW-gegevens;
  • Geslacht;
  • Telefoonnummer;
  • E-mailadres;
  • Betalingsgegevens.

Waarom wij deze gegevens verzamelen

Leveren van bestellingen

A Lot Of is een webshop waar jij producten kan bestellen. Om de producten te leveren en de overeenkomst dus na te komen hebben wij bovenstaande gegevens van jou nodig. Wanneer een product dat jij hebt besteld niet voorradig is gebruiken wij jouw contactgegevens om hierover met jou in overleg te treden.

Account

Wanneer je bij ons bestelt ben je niet verplicht een account aan te maken. Echter, wanneer je vaker bestelt kan het handig zijn om een account te hebben, zodat je niet telkens je gegevens opnieuw hoeft in te voeren, maar ook om je bestellingen te volgen en verlanglijstjes aan te maken. Wij gebruiken de gegevens die jij aan ons doorgeeft voor de uitvoering van de overeenkomst, totdat jij je account opzegt.

Contactformulier

Wanneer jij contact met ons opneemt via het contactformulier vul jij bepaalde gegevens in. Deze gegevens gebruiken wij om te reageren op jouw contactverzoek.

Nieuwsbrief

Als jij je abonneert op onze nieuwsbrief en dus toestemming geeft om jou de nieuwsbrief te versturen, dan gebruiken wij jouw e-mailadres daarvoor. Je kunt je overigens op elk gewenst moment uitschrijven van de nieuwsbrief.

Gevolgen niet verstrekken persoonsgegevens

Je bent natuurlijk niet (wettelijk) verplicht jouw persoonsgegevens te verstekken. Echter, wanneer je de benodigde persoonsgegevens niet verstrekt kunnen bovenstaande handelingen simpelweg niet uitgevoerd worden.

Delen met derden

Wij hebben voor bepaalde diensten de hulp van derden nodig. Het kan zijn dat jouw gegevens met deze derden worden gedeeld, maar enkel wanneer dat nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst. Deze derden zijn in ieder geval:

  • De partij die de betalingen via de webshop verwerkt;
  • De partij die de pakketjes bezorgt;
  • Onze hostingprovider, die onze webshop op zijn server heeft staan;
  • De partij die onze website beheert;
  • Onze administrateur.

Geen zorgen, deze partijen gebruiken jouw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan voor het uitvoeren van onze opdrachten.

Cookies

Cookies zijn kleine tekstbestandjes die via je browser op je computer worden geplaatst. Ook wij maken gebruik van cookies.

Wij maken gebruik van functionele cookies en sessiecookies om onze site goed te laten functioneren, maar ook om jouw gebruiksgemak te verhogen. Door het plaatsten van een cookie hoef jij namelijk niet steeds opnieuw in te loggen op je account, het cookie herkent jou.

Op onze website worden bovendien third-party requests gedaan. In dit geval is er geen sprake van cookies die op je computer worden opgeslagen. Wel wordt er via deze third party requests informatie verstuurd over bijvoorbeeld je besturingssysteem of de gebruikte browser.

Je kunt cookies makkelijk verwijderen via je browser. In deze handleiding van de Consumentenbond staat uitgelegd hoe je dat doet. Op de website van Your Online Choices kun je bovendien instellen dat je geen advertenties te zien krijgt die gebaseerd zijn op jouw vermoedelijke interesses.

Google Analytics

Om inzage te krijgen in de statistieken over het gebruik van onze website en rapportages op te maken, bijvoorbeeld van hoeveel unieke bezoekers wij hebben, gebruiken wij Google Analytics, onderdeel van het Amerikaanse bedrijf Google. Google Analytics plaatst hiervoor een cookie. Wij hebben Google Analytics zo privacyvriendelijk mogelijk ingesteld. Dat wil onder andere zeggen dat Google Analytics niet jouw volledige IP-adres verwerkt en jouw gegevens niet deelt met (andere diensten van) Google.

Social media

Bepaalde informatie op onze website kun je delen via social mediaknoppen. Door gebruik te maken van deze social media deel je jouw gegevens met het betreffende sociale medium en worden er mogelijk cookies door deze partij geplaatst in je browser. Als je wilt weten wat deze derde partijen met jouw gegevens doen, dan raden wij aan hun privacy beleid door te nemen. Dat is meestal te vinden op hun eigen website. Sommige van deze partijen slaan deze gegevens op in de Verenigde Staten.

Hoe lang wij jouw gegevens bewaren

Wij bewaren jouw gegevens zo lang als nodig is om de overeenkomst na te komen. Nadat de overeenkomst is nagekomen bewaren we jouw gegevens maximaal 36 maanden. Een uitzondering hierop zijn factuurgegevens, wij hebben immers een wettelijke plicht deze zeven jaar te bewaren.

Wanneer wij persoonsgegevens verzamelen op basis van jouw toestemming, dan bewaren we jouw persoonsgegevens maximaal 3 maanden nadat je jouw toestemming hebt ingetrokken.

In alle andere gevallen bewaren we de gegevens maximaal 36 maanden na ontvangst.

Jouw rechten

Jij hebt de onderstaande rechten met betrekking tot jouw persoonsgegevens die wij verwerken. Je kunt jouw rechten uitoefenen door contact met ons op te nemen per telefoon, e-mail of post.

Recht op inzage

Je mag altijd inzien welke gegevens wij van jou verwerken.

Recht om foutieve persoonsgegevens te (laten) corrigeren

Als je onjuistheden of onvolledigheden ziet in de persoonsgegevens die wij van jou verwerken heb je het recht deze te laten corrigeren.

Het recht om vergeten te worden

Je hebt het recht om persoonsgegevens die wij van jou verwerken te laten wissen. Hier zullen wij aan meewerken, tenzij de wet anders voorschrijft.

Het recht op beperking van verwerking van persoonsgegevens

In plaats van het wissen van persoonsgegevens kun je ons ook verzoeken de verwerking te beperken. Dat wil zeggen dat wij de persoonsgegevens gedurende de periode van beperking niet of slechts beperkt zullen gebruiken, tenzij de wet anders voorschrijft.

Wanneer er sprake is van beperking van verwerking zullen wij enkel die persoonsgegevens verwerken waarvoor wij toestemming hebben van jou of welke noodzakelijk zijn voor een rechtsvordering, de rechten van andere personen of om andere gewichtige redenen. Als de beperking wordt opgeheven, informeren wij jou daarover.

Recht op overdraagbaarheid

Het kan zijn dat je jouw persoonsgegevens die wij verwerken wilt overdragen aan een andere partij. Hieraan zullen wij meewerken. Je kunt hierbij kiezen of wij de gegevens aan jou overdragen of rechtstreeks aan die andere partij.

Recht van bezwaar

Je hebt het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons. Wij zullen de verwerking dan staken.

Wij zullen de verwerking niet staken in het kader van een rechtsvordering of wanneer wij dwingende gerechtvaardigde gronden hebben om jouw persoonsgegevens te blijven verwerken en die gronden zwaarder wegen dan jouw belangen.

Meer informatie over jouw rechten

Op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens kun je voor elk van deze rechten aanvullende informatie vinden. Klik hier om naar de website van de Autoriteit Persoonsgegevens te gaan.

Intrekken toestemming

Wanneer wij persoonsgegevens verwerken op basis van jouw toestemming heb je te allen tijde het recht deze toestemming in te trekken door contact met ons op te nemen per telefoon, e-mail of post. Wij stoppen dan met de verwerking van deze persoonsgegevens. Echter, de intrekking van de toestemming heeft geen terugwerkende kracht.

Klachten

Indien je een klacht hebt over de manier waarop wij jouw persoonsgegevens verwerken dan kun je je natuurlijk tot ons wenden. Wij proberen er dan samen met jou uit te komen.

Je hebt ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens kun je lezen hoe je dit moet doen.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij hebben het recht deze privacyverklaring van tijd tot tijd te herzien. Wij adviseren je deze privacyverklaring dan ook regelmatig te raadplegen om er zeker van te zijn dat je de laatste versie hebt. Wanneer wij ingrijpende wijzigingen aanbrengen in ons privacybeleid zullen wij jou hierover informeren via onze website. Dit privacybeleid is voor het laatst aangepast op 19 februari 2019.