Verzenden & Retourneren

Verzenden

Binnen Nederland, Belgie, Duitsland en Luxemburg werkt A Lot Of samen met My Parcel. Bestellingen die op dinsdag tot en met zaterdag vóór 15 uur worden geplaatst en betaald, verstuurt A Lot Of dezelfde dag nog. Via een e-mail ontvang je de track & trace code. Doorgaans is de bestelling dan een werkdag later in huis, in ieder geval binnen 2 tot 5 werkdagen.

Binnen Nederland

> 50 euro: gratis verzending

< 50 euro: €3,95 euro verzend- en administratiekosten

Naar Belgie, Duitsland en Luxemburg

> 75 euro: gratis verzending

< 75 euro: €4,95 euro verzend- en administratiekosten

A Lot Of levert ook buiten Nederland en de BeDeLux. Voor meer informatie en verzendkosten kun je direct contact met ons opnemen via connect@alotof.eu

Retourneren

A Lot Of levert graag producten, die aan al je verwachtingen voldoen. Neem bij vragen of twijfel tijdens het bestellen altijd direct contact met ons op via WhatsApp (+31625447697) of via e-mail (connect@alotof.eu). Ben je toch niet tevreden over (een deel van) je bestelling, dan kan je dit artikel / deze artikelen retourneren door onderstaande instructies te volgen.

Voorwaarden

  • Nadat je je bestelling ontvangen hebt, kun je bij A Lot Of binnen 14 dagen het ontvangen product retourneren. Tijdens de sale geldt een retourtermijn van 8 dagen na ontvangst van de bestelling.
  • Het product / de producten en de verpakking dienen compleet, ongebruikt en onbeschadigd te zijn. Mocht dit niet het geval zijn, dan accepteert A Lot Of het retour niet.
  • Let op: de kosten voor het terugsturen van en de verantwoordelijkheid over het pakket en het product / de producten zijn voor de klant.

Retourprocedure

  1. Meld je retour aan door een mail te sturen naar: contact@alotof.eu met daarin je ordernummer, naam, product(en) en heel graag de reden van het retour.
  2. Stuur altijd een brief / kaartje met je bestelnummer, naam, adresgegevens en e-mail mee.
  3. Verstuur het pakket bij voorkeur met een pakketdienst waarbij je een verzendbewijs of track & trace code krijgt. Zorg ervoor dat het pakket voldoende is gefrankeerd. Extra verzendkosten / boetes zijn voor rekening van de klant.
  4. Zijn er verkeerde of beschadigde artikelen geleverd, dan zijn de kosten van het retourneren vanzelfsprekend voor A Lot Of. Je ontvangt in dit geval per mail retourinstructies waarmee kosteloos geretourneerd kan worden.
  5. Bij A Lot Of kun je niet ruilen. Mocht je een artikel willen ruilen, dan kun je deze retourneren via de retourprocedure en online het gewenste artikel opnieuw bestellen.
  6. Het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen worden binnen 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde artikelen teruggestort op jouw bankrekening.

Retouradres
A Lot Of
Burgemeester Cortenstraat 4A3
6226GV Maastricht